Она је суспендована због контаката са троструким убицом Нермином Сулејмановићем.

 

Подсећамо, Џенана С., за коју се наводи да је била у вези са Сулејмановићем, а траје провера да ли је му је она открила где се крије Низама, вратила се јуче из Италије у Градачац.

Но, како пише "Аваз", јуче је отворила боловање јер се не осећа добро.

Полиција има доказе (фотографије) да је Џенана С. имала контакте и са осталим криминогеним особама, не само са Сулејмановићем. С неким од њих објављивала је фотографије на Инстаграму.

Са Нермином била у емотивној вези?
После масовног убиства је испливала информација да је полицијска службеница МУП-а ТК Џенана С. открила Нермину где се налази његова невенчана супруга Низама и тиме убицу послала на врата жртве.

Према информацијама "Аваза", локацију је, а што утврђују и МУП и Тужилаштво, наводно открила полицијска службеница о чему је истог дана одмах МУП ТК обавестио поступајућу тужитељку.

Портал "Црна хроника" објавио је да је Џенана била у емотивној вези за Нермином, а она је јавно одбацила све ове оптужбе.

Крвави поход Нермина Сулејмановића
Подсећамо, Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио је своју супругу испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала.

Како се могло видети на узнемирујућем снимку који је сада обрисан, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дете.

Након што је претукао и убио своју невенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане, Џенгиз Ондера и Дениса Ондера. У крвавом пиру је рањена и мајка, тачније супруга убијених, која се налази у животној опасности на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли.

Последња објава мучки убијене Низаме цепа срца, а више о томе прочитајте у одвојеном тексту.

Низама је пријавила насиље, а онда јој је на врата дошао џелат лично, о томе детаљније у нашој посебној вести.

(Аваз)

БОНУС ВИДЕО: