Певачица витку линију одржава редовним тренирањем, а последњих година практикује брзи ход, води рачуна о исхрани и здравом начину живота, а често препешачи 20 километара у једном дану.


Чак и када нема времена за то, због двоје деце, пронађе време и успева да снађе, због чега често оставља комшилук у чуду, каже она за емисију "Звезде Гранда Специјал".

- Када не стигнем да вежбам, онда по кући препешачим око пет километара. Често шетам Николету у колицима, али убрзано, гурам колица и тако практикујем брзи ход. Тражим временски простор да могу да вежбам, а често та два сата у току дана немам, па се онда сналазим и вежбам у међупростору. Када је била корона и кад смо били сви затворени, ја сам буквално ходала по кући од собе до собе, по тераси, која је иначе јако дугачка, и ишла сам горе-доле- рекла је Николина.
Саша је признао да све то изгледа чудно, поготово када је комшилук види, па се дешавало да га питају шта се дешава с његовом супругом.

- У почетку врло чудно, једном ми је наш кум послао снимак и пита: 'Шта се дешава с Николином, шета горе-доле по тераси?', ја рекох: 'Није још ништа, јавићу ти'. Некад ми гледамо телевизор, а она брзим ходом иде горе-доле, често је гледам и не верујем, али шта ћу, морам да забављам децу док она шета- кроз осмех је рекао певач, који у свему подржава лепшу половину, па тако и у овоме.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".