На само 15-16 километара од Горњег Милановца налази се село Церова, а у њему имање на 7 хектара са 400 стабала крушке виљамовке.

Кућа, вајати, трактор, приколица, комбајн, воћњаци, помоћне просторије и у њима сам-самцијат - један човек.

Сад су му 73, али он већ мисли о будућности кад више не буде могао сам јер деце, нажалост, нема. Међутим, има понуду која је пренета преко Јутјуб канала Повратак на село у којем често можемо видети не само како се живи на селу него и некретнине које махом старији власници нуде на продају без посредника.

Фото: Јутјуб принтскрин/Povratak na selo

 

 

Власник је рад да свој иметак прода или још боље да склопи уговор о доживотном издржавању где би на крају читаво имање припало ономе ко би се до краја бринуо о њему. Он би имао своје просторије, а будући уговарачи имали би своје.

У том случају он би читаво имање са свим објектима и механизацијом, плус 20.000 евра, дао ономе ко би се бринуо о њему до краја живота.

С обзиром да је имање сеоско има ту и алата, машина... Кућа има купатило и трофазну струју. Ко воли село, земљу и води да ради, а нема свој кров над главом, могао би одмах да се скући а једног дана и да постане газда.

БОНУС ВИДЕО: