Небојша Глоговац синове Гаврила и Милоша никада није истицао у јавности, нити се са њима сликао за медије. Млађи наследник Милош примљен је прошле године на катедру за филмску и телевизијску режију Факултета драмских уметности у Београду. Небојша је у другом браку добио и ћерку Сунчицу, која расте у преслатку девојчицу.

Фото: Зоран Јовановић

 

 

Небојша је Гаврила и Милоша добио у браку са сликарком Мином Глоговац, са којом се, након година заједничког живота, развео. Мина и Небојша венчали су се 1996. године, а венчани кум био им је Војин Ћетковић.

Фото: Фејсбук принтскрин/Mina Glogovac

 

 

Иако Глоговац није хтео да га излаже јавности, Милош је донео одлуку да са свега 15 година постане водитељ једне домаће емисије, пошто је исказивао велики таленат за кување.

 

 

- Кренуло је тако што је мој брат правио банана хлеб, а ја сам хтео да помогнем, да радим занимљиве ствари. Временом сам кренуо да увежбавам и схватио да то није једини рецепт - рекао је Милош том приликом.

Како је тада истакао, имао је пуну подршку породице, мама и тата били су изузетно поносни на њега, а открио је и да је Небојша волео да кува. Отац му је често био гост у емисији, где му је Милош припремао оброке у којима је наш глумац уживао.

Фото: Принтскрин ТВ Прва

 

 

- Тата је пресрећан. Он такође воли да кува, а у његовом начину кувања врло волим то што експериментише и не плаши се да потенцијално направи грешку. Мислим да сам и ја покупио мало његовог талента, јер ми се веома свиђа глума и често у шале додајем неке имитације и глуму. Можда и ја једног дана одлучим да се бавим глумом - испричао је тада глумчев млађи син, који се годинама касније ипак определио за режију.

Јасно се види да су имали сјајан однос пун љубави и поштовања, а та успомена делом је овековечена и на камерама.

БОНУС ВИДЕО: