Да ивер не пада далеко од кладе види се и на примеру увек шармантног водитеља Воје Недељковића чији је син његова слика и прилика.

Пре пра дана је за поносног оца био велики дан, будући да је његов наследник напунио двадесет година, чиме се Воја похвалио на Инстаграму.

 

 

"Данас 20. Срећно, сине“, написао је водитељ у опису фотографије на којој позира са наследником, а ако је судити по коментарима који су уследили, син Воје Недељковића је украо шоу.

"Надвисио син тату“, "Син исти ти“, "Све најлепше, принче од Недељковића“, биле су само неке од порука које је добио син Воје Недељковића.

 

 

Иначе, на Ђорђевој матурској вечери прошле године појавио се Воја који је свог сина испратио симпатичном поруком.

"Давне 1991. почео сам да водим програм матурских вечери у хотелу "Хyатт“. Неколико година нисам био ангажован, али, све у свему, испратио сам у нови живот око 25 генерација матураната.

Фото: АТА имагес

 

 

На синоћном балу био је и мој син, свршени средњошколац. Као и осталој деци, пожелео сам им да се радују животу, да стичу знања и вештине, да их прати срећа. И да остану деца у души и када седе власи почну да им се појављују на глави. Срећно, сине!

БОНУС ВИДЕО: