Фолк певачица Јасна Миленковић Јами увек се трудила да свој приватни живот држи далеко од очију јавности. Познато је да има ћерку Леу, која је пунолетна, али мало ко зна ко је њен отац.

Реч је о београдском фризеру Предрагу Пеђи Ранковићу, који је иначе стриц Анђела Ранковића, учесника неколико сезона ријалити програма "Задруга".

 

 

Отац певачицине ћерке Лее Миленковић дошао је на имање "Задруге" током прве сезоне, као члан Анђелове породице, а том приликом је упознао и његову тадашњу девојку, певачицу Теодору Џехверовић и потенцијалну снајку породице Ранковић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Анђело и Теодора су у међувремену раскинули и певачица се потом упустила у везу са кошаркашем Нином Челебићем, са којим је такође недавно раскинула.

Иначе, Јами је желела да се уда за Пеђу и мислила је да је то љубав за цео живот, међутим, недуго након њеног порођаја фризер и певачица су ставили тачку на емотивну везу.

Фото:АТА имагес

 

 

Подсетимо, Леа је студент на Факултету за међународну политику и безбедност на коме ређа чисте десетке, чиме њена мајка често зна да се похвали на мрежама и за разлику од маме, Леа не жели да се бави јавним послом.

 

 

– Она је у потпуно другим водама, иако сјајно пева. Ја је наговарам, можда се и деси да сними једну песму. Она се одлучила за политику и безбедност и врло је активна у том пољу, али је моја највећа подршка, као што сам и ја њена – рекла је Јами недавно за "Гранд", а Леа се својевремено похвалила својим инетресовањима.

- На првом месту бих истакла то што говорим пет језика: арапски, шпански, енглески, турски. Четири језика поред српског. До сада могу да се похвалим да имам све десетке на факултету. Могу да се похвалим да сам најбољи студент Факултета за међународну политику и безбедност. Стварно је тежак факултет, али ја то волим. Волела бих да се једног дана бавим дипломатијом - рекла је она једном приликом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: