Славнић је пажњу привукао својом везом са Анђелом Ђуричић која га је оставила после изласка из ријалитија. Она је изабрала да га тужи против насиља, а сада се и Звездан огласио поводом лажних оптужби и наслова у медијима. 

- Гледам какав смо то бре народ? Викенд, лепо време, уместо да одете са породицом негде да уживате вама Звездан Славнић главна тема у животу? - почињу натписи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ slavnic.zvezdan

 

Можемо рећи да Звездан није био изненађен: 

- Срамно је да месецима уназад користите његово име и презиме зарад клика или неког пратиоца више! Јуче читамо о хаосу који се дешава, невини људи страдају а вама и даље главна тема: "Како укаљати и понизити Звездана Славнића". Стидите се својих диплома и професија када немате маште да напишете нешто лепо и истинито! Има ли ова земља већих проблема од Звездана? -  написано је на сторију.

- Угрожавате му месецима уназад Уставом загарантована људска права сваког грађанина Републике Србије! Стоп са лажима и дискриманицијом над Звезданом.- додао је па наствио. 

- Запамтите да има нас који ћемо да стојим као штит и бранимо част и образ овог човека. Има нас који смо уз њега и све више ће нас бити. Због линча који Звездан трпи месецима и који никако не престаје од освог тренутка па на даље сви сви портали као и сви који пишу неистине и труиде се да на све начине да прљају част и име Звездана Славнића биће санкционисани на адекватан начин. 

(Србија данас)  

БОНУС ВИДЕО: