- Мој улазак ће се могуће ускоро десити. Остаће то за сад нека мала мистерија. Када будем закорачила у Белу кућу, мења се цела прича. Промениће се цела прича у другом смеру. Кад мачке нема мишеви коло воде, а овог пут су се мишеви баш опустили и треба им онако мало да се доведу у ред. Миш је Далила, гломазни миш, то још нисмо имали прилике да видимо на нашој сцени... Она је пацов. Она ме данима провлачи у лошем контексту. Познајемо се од "Задруге 3". Имале смо заједничког дечка, Младена Вулетића, она вуче од тада комплексе, женска сујета јер смо нас двоје остали у добрим односима. А сада је то Цар... - започела је старлета.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја нисам неко ко пуца из празне пушке. Ја реагујем онако како осетим, не плашим се да ћу изгубити хонорар у тим тренуцима. Ја сам правила разноразне грешке, али то не може да се пореди са оним што она, као удата жена, ради на пола метара од свог мужа. Према Дејану се понаша безосећајно, као да је монструм, не као да је, него Далила је монструм - додала је Маја, па открила шта мисли о односу Цара и Далиле.

- Мислила сам у почетку да је ријалити игра, али жена не би себе толико спустила да се није заљубила. Цар се није заљубио, њему је то занимљиво, јер он воли све што је компликовано, замршено, неосвојиво. Када освоји, он се само шалта даље. Цар је интелигентан дечко који одлично види неке ствари и по Дејановом примеру види како је Деки прошао и неће то себи дозволити.

Маја је открила и да је са Станијом Добројевић спремила паклени план за злазак у "Задругу".

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Не бих ту много да откривам, али бих волела да видите када спорведем у дело.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".