Једна од најтраженијих и највреднијих певачица на нашим просторима, Јана Тодоровић, позната је по широком осмеху. Међутим, иза насмејаног лица крије се велика туга која је оставила огроман траг након смрти сестрића који је преминуо крајем 2021. године.

Након трагичне смрти младића од 33 године, Јана је заједно са члановима породице смогла снагу да настави даље.

- Не дај Боже никоме да се то деси. Било је ситуација када смо сестра и ја седеле у кући и сви ми у кругу породице који смо били у жалости. Нравно, млад живот је био у питању, уз нас су били пријатељи, породица и цела фамилија, али мени и сестри је било најгоре. Ја сам од самог рођења била уз то дете и он уз мене - каже Јана и признаје како је породица успела да преброди најтеже моменте:

Фото: АТА имагес

 

 

- Моја сестра има још једну ћерку, ја имам ћерку, морамо да будемо ту за нашу децу. Кад ја паднем она мене подиже, кад сестра падне, ја њу. Срце крвари за цео живот, али то је судбина. Још једном кажем не дао Бог никоме и 2022. година ми се никад не вратила. Можда он одозго даје неку снагу да ја све ово издржим. Било је ситуација, мене најављују на наступу, треба да изађем на бину, погоди ме нека песма, ја само обришем сузе и изађем да певам као да се ништа није десило. Једноставно, моје срце не може да издржи без њега, али гура напред на силу - испричала је недавно за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: