Марија Егеља и њен изабраник фудбалер Александар Дабић родитељи су дечака ком су дали име Алекса, а водитељка данас је на свом Инстаграм профилу објавила емотивну фотографију на којој доји сина.

Она је објавила слику док храни дечака, уз снажну поруку мамама.

Фото: Инстаграм принтскрин/marija.egelja

 

 

- Инспирисана Светском недељом дојења чији је циљ да се подигне свест јавности о значају дојења за здравље мајке и бебе, окачих ову слику. Пре свега сам захвална што од првог дана имам довољно млека, јер ништа не може заменити мајчино млеко, то није само храњење, већ много више, нераскидива емотивна веза са бебом, њено сигурно место где сваки плач престаје, имунитет, љубав, утеха, једноставно неки посебан, предиван осећај и за маму и за бебу. Наравно, битно је напоменути да нисте "мање мајке" уколико немате млека, нити сте ви криве, индивидуално је. - почела је она на Инстаграму и додала:

- Анализе указују да је глобални тренд дојења у константном паду. Све мање беба се храни искључиво мајчиним млеком. Зато, подршка свим мамама које имају млеко - дојите своје бебе којима је то драгоцено, посебно у првим месецима. Љубимо вас.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Испод објаве су се низали коментари одушевљених жена.

"Мајчино млеко нема конкуренцију", "То је нераскидива веза", "Браво за тебе", "Свака част", неки су од коментара.

БОНУС ВИДЕО: