Есад Максимовић, покојни супруг наше певачице и бивше ријалити учеснице Наташе Мазе, извршио је 2. јула.

Како је певачица саопштила на друштвеној мрежи Инстаграм, четрдесетодневни помен биће одржан у петак, 11. августа, на Новом бежанијском гробљу.

Подсетимо, певачица се након самоубиства супруга огласила и испричала колико јој је тешко.

 

 

- Сломљена сам од бола! Завијена у црно сваки дан сам код њега на бежанијском гробљу. Ништа није слутило на трагедију, не могу да се помирим са чињеницом да га више нема... Чули смо се у 18 часова, рекао је да ће се јавити пре него што легне. У 18:10 је скочио кроз прозор. Знам да ме чека и то ми је једина утеха - навела је Наташа тада, те додаје да је имала идиличан брак са својим партнером:

 

 

- Наш однос је био савршен, били смо 12 година у браку, ускоро би нам била 13. годишњица. Имали смо многе планове, а нисмо успели да их остваримо. Сећам се последњих речи које ми је рекао, никад их нећу заборавити... Рекао је: "Љубави, волим те пуно, па и више од тога..." И прекинуо везу. Тад сам последњи пут чула глас свог супруга - закључила је певачица кроз сузе.

СОС телефон за превенцију самоубиства

Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.

Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: