Она је у тоалету родила дечака, причају очевици.

- Чула сам како неко виче: "Упомоћ!". Утрчала сам у тоалет и затекла девојку, веома узнемирену, избезумљену, тотално ван себе! Жена, око 20 година, већ се била породила, а дете је упало у WC шољу! Извадила сам бебу, била је сва модра, црна! Успела сам да је оживим - рекла је Здравка Рутић, радница на одржавању хигијене тоалета на Главној аутобуској станици у Београду, која је сведочила невероватној сцени.

Убрзо је, каже, дошло и обезбеђење које је позвало Хитну помоћ.

Телефонски им је речено шта даље треба да раде, односно како да подвежу пупчану врпцу, што су они и учинили, и потом су сачекали лекаре, пише Блиц.

Родила дечака, дала му име Вук

Рутић каже да је жена родила дечака и да се зове Вук.

А све је кренуло када је аутобус који на релацији Ковин-Куршумлија, направио паузу у Београду, на Главној аутобуској станици.

Унутра је била и жена стара око 20 година, у деветом месецу трудноће. Путовала је са мајком и ћерком. Паузу је искористила да оде до тоалета.

Жена је викала "Упомоћ, упомоћ!"

Како пише Блиц, у једном тренутку та жена, односно мајка труднице, почела да виче: "Упомоћ, упомоћ!". Међу првима који су се ту затекли била је управо Рутић, жена херој данашњег дана!

Успела је да извади бебу из WC шоље, оживи је и помогне мајци до доласка Хитне помоћи.

БОНУС ВИДЕО:

Застрашујуће кретање облака над југом Србије

Блиц

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".