Након неколико прича које су освануле о бубама у пецивима и сендвичима, историја се понавља. Снимак је објављен на ТикТок-у и на њему се виде запечене бубе!

Жена је купила парче проје, а тек када је прстима раздвојила делове, имала је шта и да види. У њој се налазила запечена буба, а снимак је постао виралан на мрежама.

- "Запечене бубе!", написала је жена у снимку и показала како изгледа. Одмах су уследили коментари, а ако је судити по њима, чини се да су многи имали слична искуства.

Фото: Тикток принтскрин/marijadjurdjevic1230

 

Фото: Тикток принтскрин/marijadjurdjevic1230

 

"Сто пута сам ово видео", "Фуј, ово је постало ужас", "Ужас, треба их казнити", "Ово је дно дна колико не пазе на хигијену", "Није требало ово да видм", "Увек у истој пекари", "Имам скоро 50 година. Од малих ногу се сећам да је у пецивима могао да се нађе инсект или чак брабоњак од миша", "Инспекција моментално", "Ја сам нашла изгрижене смокије, одмах сам рекламирала. Други пут носим на анализу, ни не питам", "Тужи их", писали су људи...

Подсетимо, реч је о пекари која је такође постала вирална када је у витрини са колачима снимљен миш. Тада је пекара незваничним саопштењем истакла да је "пропуст неоправдан", као и да се "никада ништа слично неће догодити". Додато је и да "никада нису имали такву ситуацију" и да "је реч о објекту који се налази у веома старој згради".

(Монодо)

БОНУС ВИДЕО:

ОЛУЈА УДАРИЛА НА КРУШЕВАЦ: Пуцају громови, јака киша праћена градом

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".