Захваљујући запосленима у радњи у оквиру тржног цента Стоп Схоп који су приметили бебу закључану у аутомобилу и брзој реакцији полиције, спасена је једна беба која је остала закључана у аутомобилу у Сремској Митровици.

Једна радница око 10.00 сати, приметила је да се у аутомобилу налази затворено дете без надзора и обавестила полицију, рекао је један од очевидаца за озон.рс. Полиција је убрзо пристигла и пронашла власника аутомобила. 

- Дете је мало, не могу да одредим колико, остављено је само, закључено у колима. Ауто ми је био паркиран, био сам у продавници кратко, када сам ушао у ауто унутра није могло да се дише од врућине и спарине. Размишљајте мало о могућим последицама - , каже очевидац.

На срећу брзо је пронађен родитељ и последица по дете нема. Аутомобил румских таблица, био је паркиран, и како кажу очевици, мушкарац који је убрзо пронађен, рекао је да није био свестан да је закључао аутомобил. Не треба остављати децу у аутомобили током врућина, деци телесна температура расте и до 4 пута брже него одраслима и брзо може доћи до фраса.

БОНУС ВИДЕО: