Док Хејли и Џастин Бибер мудро ћуте о детаљима своје приватности, друштвеним мрежама кола снимак због ког огроман број њихових фанова и страних медија тврди да је манекенка у другом стању, те да пар чека своје прво дете. Хејли је недавно била отворила душу на ту тему, па признала колико се и зашто боји да затрудни, али да то свакако прижељкује.

Фото: Профимедиа

 

Судећи по видеу у ком се чује реченица:

- Мислим, знам да си трудна, али... - након које Џастин схвата да их папараци снимају, па се окреће леђима ка њима и скрива своју супругу од објектива, жеља за мајчинством била је јача.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blind Items (@blinditems)


Нешто затим, на истом снимку, млада лепотица види се са значајно већим стомачићем, због чега је „само питање дана када ће морати да пресеку и кажу истину", напомиње тамошња штампа.

Подсетимо, Хејли је изразила забринутост по питању оснивања породице јер јој је „и онако доста ратова које води с појединцима".

- Буквално плачем без престанка када се то (трудноћа) и спомене, а желим децу, баш. Људи свашта причају о мом супругу и мени, не могу ни да замислим како бих се поставила када би и моју бебу тако „узели у уста" - објашњавала је у мају за „Тхе Сундаy Тимес".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".