Јовановић сада објашњава шта се заправо догодило и потврђује да је истина да је испрва повукао пријаву за крађу, али је онда поново пријавио своју бившу емотивну партнерку, за коју сумња да му је украла златне полуге у вредности од око 300.000 евра! Мића Јовановић је током јучерашњег дана пријавио да је опљачкан, а након тога је за медије ову информацију демантовао. Ипак, она се испоставила као истинита.

- То је девојка са којом сам ја живео, паметна, интелигентна, прича енглески, француски, свира клавир, вредна... Не могу ништа лоше да кажем, али је пре две, три године ушла у лоше друштво са две другарице које су је увукле да ради лоше ствари - почиње причу Мића Јовановић.

Како он каже, у питању је његова невенчана супруга, са којом се растао децембра прошле године.

- Ја сам пријавио прво, па сам повукао, све док нисам видео сигурносне камере и видео да је у целој тој акцији учествовала иста та њена другарица која је велико зло. Пријавио сам и њу и њену другарицу - прича Јовановић.

Фото: В. Данилов

 

Он каже да нема намеру да правда бившу партнерку, али о њој и даље има речи хвале.

- Да све то није виђено црно на бело на сигурносним камерама, ја ту девојку коју још увек волим на неки начин, не бих пријавио - каже наш саговорник.

Он каже да је од куће на Сењаку имао кључ једино он, као и његова бивша партнерка.

Према причи Јовановића, све се одиграло 26. јула, када је девојка са једном од поменутих другарица дошла у кућу на Сењаку. Стигле су око 20 часова, а отишле око 22 часова. Он каже да је то све видљиво на камерама.

- У гадно друштво је ушла, две девојке су у питању које је увлаче у лоше ствари. Обезбеђење ме је позвало када је стигла, ја сам рекао да је пусте - каже Јовановић.

Фото: В. Данилов

 

Како прича, он је тада био у Француској, а 29. јула је дошао за Београд и тада је утврдио да му је злато нестало.

- 29. јула сам дошао за Београд утврдио то, био сам у дилеми да ли да пријавим. Па сам повукао, а када сам видео ту другу девојку на камери сам опет пријавио 1. августа. Мислим да се то планирало мало дуже, па су урадиле када сам отишао на пут - испричао је Јовановић.

Он је додао и да сумња да златне полуге нису једино што је украдено из његове куће. Како тврди, девојке су улазиле и у друге просторије, те је могуће да је узето још нешто.

Истакао је и да му је жао што је на крају све испало овако. Кућа на Сењаку је под обезбеђењем, које годинама ради за Јовановића и они немају кључ, а има и пса чувара, те је према његовим речима, немогуће ући у ту кућу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: