Репер и бивши задругар Ненад Алексић Ша гостовао је у емисији "Питам за друга" и том приликом жестоко поткачио Далилу Драгојевић, али не због преваре коју је учинила у ријалитију, већ због њеног физичког изгледа.

Водитељка Јелена Пешић га је упутала да ли у Задрузи тренутно постоји нека девојка која би била прикладнија за Дејана Драгојевића, али и која се њему допада.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Има пар симпатичних девојака. Да се неко не увреди, не знам многа имена, пратим само ова актуелна дешавања. Чаприћева је кул девојка, познајем је. Са доста бих жена могао да се дружим, али не и да будем са неким у вези. Што се тиче Дејана, доста девојака има и свака је лепша од Далиле, ја сам само брутално искрен. Раније сам се устезао, све као нећу да пљујем, али сада ћу да будем искрен. Не знам како она може да привуче неког мушкарца, грађа, шта је оно? Изглед, па понашање. Као бова је! Деки је леп дечко, заслужује лепшу девојку! - причао је Ша.

Далили сигурно неће бити драго да чује овакве коментаре када изађе из ријалитија, а да ли ће због ових речи реаговати, остаје да видимо.
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".