Претпоставља се да је испред куће са бројем 30 у Доситејевој улици, где се несрећа догодила, услед прошлонедељног невремена дошло до оштећења жица које су, како сазнајемо, висиле.

Несрећа се догодила нешто после 23 сата испред куће у којој, наводно нико не живи. Хитна помоћ је брзо интервенисала, а како су за "Новости" рекли у овој здравственој установи, позив су примили у 23.12 сати, а  лекарска екипа је на терену била у 23.15 сати. С обзиром на то да су жице биле под струјом високог напона, позвани су и ватрогасци и искључена је струја да би се могло прићи детету.

Медицинска екипа Хитне помоћи је одмах кренула са реанимацијом дечака која је трајала 40 минута, али на жалост, без успеха и могли су само да констатују смрт.

Осим тринаестогодишњака, ту се, како сазнајемо, наводно играло још неколико деце.

После трагедије која је задесила породицу тринаестогодишњака, потресном поруком на Фејсбук профилу огласила се дечакова мајка.

- Сине мој. Очи моје лепе. Анђеле мој. Почивај у миру. Са собом си однео и део мене. Увек ћемо те волети - написала је неутешна мајка на свом Фејсбук профилу.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".