Он је у подкасту „On Purpose”, који се бави темама везаним за ментално здравље, рекао да га је једном напао насилник из краја, након чега му је мајка саветовала: „Џои, иди напоље. Сачекај, док ти не приђе, и чим то уради - удари га право у нос. Даћу ти 50 центи”.

На његово питање због чега треба то да уради, мајка му је рекла да неће моћи поново да хода улицом уколико то не буде урадио.

- Био сам насмрт уплашен. Пришао сам му и ударио га у нос. Он је крварио, а онда је побегао - рекао је Бајден, преноси Ројтерс.

Он је у подкасту такође рекао да има седморо унучади, након што је у петак први пут јавно признао своје седмо унуче у изјави за магазин „People”. Реч је о четворогодишњој девојчици која је ћерка његовог сина Хантера.

Фото: Танјуг/АП

 

Током разговора, открио је да мало гледа телевизију, али да стално гледа филмове у биоскопу у Белој кући, додавши да му је тренутно први на листи филмова које тек треба да одгледа - „Опенхајмер” који се бави развојем атомских бомби које су Америку бациле на Јапан у Другом светском рату, преноси Танјуг.

БОНУС ВИДЕО:

ПОЖАРИ И У ИТАЛИЈИ: Ватра окружила куће

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".