Након што ју је недавно 26-годишња кћи Лоурдес (Лурдес) пронашла без свести, певачица Мадонна (64) је хитно хоспитализована. Провела је неколико дана на интензивној нези у болници, након чега се огласила први пут огласила

Фото: Профимедиа

 

"Хвала свима на вашој позитивној енергији, молитвама и речима подршке и охрабрења. Осетила сам вашу љубав. На путу сам ка оздрављењу и неизмерно захвална на свим благословима у животу. Прво на шта сам помислила кад сам се пробудила у болници била су моја деца. Друга мисао била је да не желим разочарати никога ко је купио карте за моју турнеју", написала је певачица.

Мадонна је сада објавила видео на којем је видимо како игра, чиме је показала својим обожаваоцима да се добро осећа.

"Осећам се као најсјајнија звезда на свету јер могу покренути своје тело и барем мало заиграти. Хвала свим мојим обожаваоцима и пријатељима. И ви сте моје сретне звезде. Заједно прослављамо 40 година од изласка мог првог албума", поручила је Мадонна уз видео.

Крајем јуна краљица попа је била хоспитализована, а тада су се чуле приче да њено стање није било последица напорних тренинга и припрема за наступе, како су из Мадонининог тима известили.

Портал Радар Онлине је истакао да су Мадону оживљавали инјекцијом налоксона, што се даје у случају предозирања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".