Тужилаштво од суда тражи да му се изрекне максимална казна, као и мера безбедности обавезног лечења наркомана и алкохоличара.

За све се сазнало када је Пашајлића пријавила партнерка. Она је 24. априла дошла у станицу и казала да ју је неколико претходних дана Урош држао закључану у стану у Крњачи, где ју је, како је тврдила, физички малтретирао. Тада је и казала да постоји могућност да је своје дете, старо осам година, оставио само у стану у Миријеву. Девојчицу је нашла полицајка која је описала са каквим се ужасом срела док је улазила у стан:

- Било је мрачно. А када смо ушли унутра, из каде је извирила девојчица. Била је мршава, уплашена, једва је и седела.

Пашајлић, који је после проналаска девојчице три дана био у бекству, након што је пронађен и ухапшен, на саслушању у Тужилаштву бранио се ћутањем, али је изјавио да је зависник од алкохола и дроге. Зато је наложено његово неуропсихијатријско вештачење, а налаз је показао да је био урачунљив у време извршења дела, да је способан да учествује у кривичном поступку, као и да јесте наркомански зависник и алкохоличар.

Девојчица је једно време провела на лечењу у дечијој болници у Тиршовој, а у јуну је, након опоравка, смештена у хранитељску породицу.

БОНУС ВИДЕО:

"НОВОСТИ" У ВРЧИНУ: Место трагедије на ком је воз ударио аутомобил, двоје погинуло

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".