Као бомба одјекнула је вест да је бивша задругарка Анђела Ђуричић поднела тужбу против бившег партнера Звездана Славнића

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show/Принтскрин Инстаграм/andjelaadjuricicc

 

- Звездан ми је рекао да не дајем изјаве, вероватно Звездан зна о чему се ради, питајте њега - рекао је он, док Звездан није био тако речит.


- Коментара неће бити све док не видимо шта се са тим дешава и шта је у питању - рекао је Звездан.

Фото: Н. Параушић

 

Подсетимо како стоји у саопштењу Анђела Ђуричић је поднела кривичну пријаву због, како се наводи у саопштењу, насиља у породици.

- У име и за рачун госпођице Анђеле Ђуричић поднете су првом основном јавном тужилаштву у Београду кривичне пријаве против Звездана Славнића из Београда, због основане сумње да је извршио продужена кривична дела на штету госпођице Ђуричић и то насиље у породици из чл.194 ст.1, а првом основном суду у Београду приватне кривичне тужбе због извршења продужених кривичних дела лака телесна повреда из чл.122, увреда из чл.170 и изношење личних и породичних прилика из цл. 172 Кривичног Законика Републике Србије. Ради заштите госпођице Ђуричић и поштовања начела неповредивости тајности поступака, остале податке за сада нећемо износити - стоји у саопштењу адвоката др Наташе М. Тошић Сремац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".