У име Међународног удружења возача, она је рекла: "Свака боја иза себе има психолошку поруку. Иако не тражи свако ко вози црни аутомобил моћ, нити је сваки власник црвеног аутомобила бунтовник, наше склоности често одражавају аспекте наше личности и вредности. Свака боја прича своју јединствену причу о особи за управљачем."

Црна: елеганција и снага: Нема сумње да ћете видети много црних аутомобила на цести - заправо је то око 20% свих возила. Према Софи, они који изаберу црну боју обично имају жељу за моћи и контролом. Додала је: "Такође може да одражава укус за елеганцију, софистицираност и ванвременску привлачност."

Бела: чистоћа и оптимизам: Бела је следећа најпопуларнија боја на улицама и одражава квалитете као што су чистоћа, једноставност и оптимизам.Софи је додала: "Бела се сматра свежом и модерном, а одабир белог аутомобила може да сугерише напредан, иновативан дух, у складу са најсавременијим технологијама и прогресивним начином размишљања."

Фото: Профимедиа

 

Сива: Практичност и одговорност: Још један популаран избор за аутомобил је сива, што је знак некога ко је практичан и одговоран. Софи је додала: "У понекад туробном времену, сиви аутомобили имају тенденцију да добро сакрију прљавштину, што је предност за запослене људе који дају предност функцији испред упадљивости. Ова боја може да открије ненаметљиву, поуздану личност."

Плава: Смиреност и стабилност: Ако имате плави ауто, то очито значи да ћете вероватно бити мирни и стабилни. Софи је додала: "Одабир плавог аутомобила може да указује ​​на опуштен, мирољубив темперамент и склоност доследности и поузданости. То је класичан избор који може да означава одређену врсту појединца који воли традицију."

Црвена: енергија и страст: Црвена је ређа боја, али је живахан и храбар избор који може да сигнализира да власник има "динамичну енергију, страст" и "помало бунтовнички дух". Према Софи, особа која поседује црвени аутомобил могла би се сматрати "спремном да се истакне из гомиле" како би сама пробила свој пут.

Зелено: хармонија и равнотежа: Зелена није уобичајена боја за аутомобил, али они који је одаберу вероватно су љубитељи природе, хармоније и равнотеже. Софи је додала: "Љубав према вртовима, парковима и природи може да се одрази у одабиру зеленог аутомобила. То је наклон околини и можда изјава нечије преданости одрживости и еколошкој свести."

Жута и наранџаста: оптимизам и креативност: Жута и наранчаста друге су боје које се не виде често, али могу да упућују ​​на некога ко има "веселу, сунчану нарав и креативан дух", објаснила је Софи. Неко ко има тако јарко обојен аутомобил такође је вероватно "екстровертиран, забаван и можда помало ексцентричан".

БОНУС ВИДЕО: