Како саговорник Блица објашњава, мајка овог четрнаестогодишњака наводно је метадонски зависник, а докторима је негирала да је њен син узео било који наркотик.

Према информацијама које поседује Блиц, дечак има раније добијену посекотину на нози која га је болела, а лекару се није обратио. Због болова, како се претпоставља, покушао да "ублажи бол" тако што је, наводно узео све ове наркотике.

- Он је издвојен од породице где живи са својом женом, тако су је представили, мајка је тада наишла случајно и затекла га са пеном на устима и без свести - објашњава извор Блица.

Подсетимо, како су саопштили јуче из УКЦ Ниш, он је возилом Хитне медицинске помоћи довезен је у преподневним сатима без свести због сумње да се предозирао наркотицима.

- Пацијент је интубиран и пребачен на Клинику за педијатрију јер је малолетан. Анализе крви потврдиле су да се ради о тровању наркотицима, али је установљено да пацијент има и раније задобијену посекотину на нози која није адекватно лечена и која је под инфекцијом. Иако је стање пацијента у моменту пријема било јако тешко, захваљујући лекарима Клинике за педијатрију и Ургентног центра УКЦ Ниш, дечак је стабилизован, будан је и успоставио је самостално дисање - саопштили су из УКЦ Ниш.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".