Весна де Винча испричала је како има пензију од 300 евра, као и да је поред тога осмислила бизнис план који ће јој донети велику зараду на месечном нивоу.

Венса је открила да се на месту где се налази кућа њена мајке гради стамбена зграда, а она ће добити неколико станова које планира да издаје.

- Решавала сам породичне, оставинске расправе. Имам чак и варијанту да се бавим инвестирањем. На том простору где је кућа моје мајке у Будви, правиће се зграда. Имаћу неколико станова, које ћу издавати. Поред моје пензије која је 300 евра, бавићу се и инвестицијама. То ми је бизнис план у будућности. Ми у фамилији већ 28 година јуримо нулу и наша нула је велика. Док платимо све трошкове, путовања, приближавамо се увек нули. Некад брже, некад спорије. То је у ствари живот. Живот је богатство, напоран је, али дивно га је живети - поручује Весна.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/vesnadevinca

 

 

Весна де Винча је открила које је све егзотичне дестинације посетила ове године. 

- Била сам на Тасосу и било ми је предивно. То је једно чудесно острво. Након тога сам отишла у Будву, ја сам Будванка по мами. Али са друге стране, много волим Србију и Грци нису бољи заводници од наших Срба. Поред свих тешких ситуација које смо имали, боље живимо од већине Европе. И даље у себи имамо осмех и шалу. Битно је да се окружимо лепим девојкама, момцима, људима. Промена је битна да бисмо остали млади, лепи, здрави - закључује Весна де Винча.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".