Језив видео објавио је корисник Твитера. На њему се види како се мушкарац припрема да скочи на самом врху Старог моста у Мостару након чега следи одраз.

Затим гледамо како младић вешто лети кроз ваздух и пада у воду уз пљусак. Секунд после његовог урањања, на истом месту појављује се гумени чамац са мотором, који плови великом брзином. Човек је пуком срећом пао секунд пре него што се чамац појавио, иначе би његов пад био кобан јер би слетео право на пловило са огромне висине. 

Твитераш је снимак поделио уз коментар: "Ово шта је ова будала са гуменим чамцем урадила је равно покушају убиства. Па јел нормалан, Бог му здравље дао. За памет је ионако касно", пише у објави. 

Испод су се низали коментари, а већина се питала да ли су скокови у воду били организовани јер је у том случају на организатору да обезбеди простор. Испоставило се да су скокови били аматерски и највероватније није било званично такмичење. 

"Раније није било чамаца, тек однедавно су почели нудити излете, што је преопасно за скакаче. Само да неко не погине", написао је један коментатор. 

БОНУС ВИДЕО:

БРИТАНСКИ СФОР ДОВОЗИ АЛ КАИДУ У БОСНУ: Долазак Муџахедина у Зеницу 1993.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".