Она је гостујући у једној емисији искрено открила до сада непознате детаље свог живота које су расплакале како њу, тако и ширу јавност.

Петровићка је најпре открила да је била приморана да се уда са свега 15 година, као и да је морала да прекине трудноћу у четвртом месецу.

- Нисам се удала својевољно, у селу је био обичај да се удаш за некога кога чак и не познајеш. То није био неко кога сам ја волела, у кога сам била заљубљена. Нисам ни знала да треба да се удам, само су дошли три дана пре свадбе и рекли ми да ћу се удати. Плакала сам, кукала на сав глас... Моја мајка је ромкиња, то је тада тако било, склапали су се бракови, моји су гледали да су они домаћини, да имају лепо домаћинство, а опет, они су гледали да имају неку вредну и лепу девојку. Удала сам се са 15 година. Нек ми ти људи опросте, и тај дечко, он сад има своју породицу, али ту није било емоције - открила је Злата кроз сузе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мене нико није ништа питао, ја плачем, али нисам могла против својих родитеља. Ја не знам ни како изгледа то село где идем. Нисам знала шта ће са мном радити и шта ће бити... Тај дечко је стварно био диван. Откад сам се родила и верујем да ће тако бити до краја живота, ја увек идем емоцијом. И он је био тада 15 година, виђам га повремено и његове ћерке, поздрављамо се. Он је чак можда и најлепши момак са којим сам била, али сам побегла од њега, остала сам трудна, побегла сам у Београд код тетке, мајка је схватила да нема куд, и шта ћу, ја свој грех носим до краја живота, али хтела сам да се отарасим тога и један дан отишли смо код једног човека у четвртом месецу да аборитрам. То није било под анестезијом, било је на живо, ћутала сам и после тога отишла у кафану да певам. Никад нећу заборавити зелену боју, то дете је било малтене живо, жене знају то, а ја сам била у тој некој зеленој хаљини и само је млеко кренуло да тече из мојих груди... То је мој грех који је само мој, можда да сам била у неким другим годинама то не бих урадила, али то је тада било пресудно за мој живот. Након тога је било или певање или да ме поново удају - закључила је она кроз сузе.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".