- А.А. је негирала да је покушала да угуши своје дете. Изричита је била у томе. Иначе, у овом домаћинству до сада није било насиља у породици – званично су казали из надлежног тужилаштва.

Након саслушања, мајци је одређен притвор до 30 дана, а за то време је упућена на психијатријско вештачење ради утврђивања њеног психичког здравља.

Да ли се не сећа шта је урадила због постојања могућности да има постпорођајну депресију, утврдиће психијатри у затвореној установи.

Да подсетимо, према незваничним сазнањима ова мајка је рукама гушила бебу, онда је у собу ушао њен супруг и спасио њихово дете смрти тако што је одгурнуо ову мајку.

А.А. је, како кажу надлежни, И сама увидела да са њом нешто није у реду, али није знала шта јој се дешава.

-А.А. се обратила једном медицинском раднику кладовске болнице, И то само пар дана пре овог догађаја. Буквално му је тада казала ‘’Нешто нисам како треба. Много се бојим своје бебе. Страх ме је од детета, не знам шта је то са мном. Морам што пре да одем код неког психијатра’’ - сазнајемо од надлежних.

Мештани су надлежнима казали да А.А. није хтела да доји своју бебу, да је некако бежала од детета, да би некада била баш причљива, а некада не би ни реч прозборила.

Према досадашњем току истраге, надлежни, који нису медицински стручњаци, сматрају да је у овом случају реч о постпорођајној депресији или постпорођајној психози.

На жалост, њене симптоме нико није препознао од најближих И права је срећа што није дођло до трагедије.

Ипак, психијатријски вештаци утврдиће о чему се тачно ради.

БОНУС ВИДЕО:

МАЈКА НЕМА ОД БОЛА: Први снимци са места где је страдао дечак у Врању

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".