Венчање Дијане и Срђана Ђоковића одиграло се 1986. године, након седам месеци њиховог забављања, а недавно појавиле су се никад виђене фотографије настале управо прилком те церемоније.

Фото: Профимедиа

 

 

Родитељи Новака Ђоковића упознали су се на скијању, сасвим случајно и постали нераздвојни. Док се грађанско венчање догодило поменуте године, црквено вечање одиграло се много година касније, 1992. у манастиру Жича.

 

 

После сусрета на скијашкој стази на Копаонику, Дијана и Срђан отпочели су романсу, а након слопљеног брака 1987. године добили су сина Новака, 1991. сина Марка, и 1995. године сина Ђорђа, а свој тројици подредили су живот.

- Најсмешнија реплика о нашем упознавању, како је Срђан рекао, јесте "дошла је да полаже за учитеља скијања, па се насанкала" – рекла је мајка Новака Ђоковића у емисији "Док анђели спавају" .

 

Фото: Профимедиа

 

 

Након што је остала трудна са Новаком, како је навела у поменутој емисији, Дијана није очекивала да Срђан има било какву обавезу према њој и детету, али су ипак стали пред олтар. Фотографије које су настале на венчању, сведоче о њиховој љубави која и дан данас траје истим интезитетом, а многи су помислили како на њима изгледају заљубљено и вољено, као и увек када се негде појаве.

БОНУС ВИДЕО: