Наиме, наводно је за раскид разлика у годинама играла значајну улогу, а како преносе медији извори блиски пару су открили да је младом продуценту између осталог и сметало што певачица нема фокус на везу и све више улази у инфуенсерске воде.

Иначе, Сара Јо је 2019. године објавила да је у вези са Милком, медији су затим писали да је пар почео и да живи заједно, али су ствари, како пише портал "24седам", кренуле низбрдо. Ни за њен рођендан, који је био 29. октобра, Јовановићева није објавила заједничке фотографије са Милком, а недавно је у једном италијанском ресторану на Дорћолу ухваћена са новим дечком. Како наводи поменути портал, певачица и њен партнер ушли су у угоститељски објекат добро расположени, све време су се смешкали, а затим су у неколико наврата разменили нежности.

Иако се нису пољубили, Сару је дечко наизменично држао око струка и за руку, па је сасвим јасно да није реч само о пријатељству.

Пар се у ресторану задржао око два сата, а чим су завршили са јелом платили су и отишли даље. Сарин партнер је, како се наводи, спортски грађен, а обоје су имали опуштен стајлинг. Она је била насмејана и срећна.

- Познато је да Сара никад не прича о приватном животу, па тако неће ни сада - поручили су из Сариног ПР тима за поменути медиј.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".