Златан Ибрахимовић један је од најбољих спортиста на свету. Иако је данас на самом врху једном приликом је испричао да су га у прошлости многи често понижавали, оспоравали, те да нису веровали у његов успех.

Његови родитељи су се растали када је он имао непуне две године. Златан и његова старија сестра Санела наставили су да живе са мајком, заједно са полусестрама и полубратом.

- Знала је да нас туче, грди, није имала среће са мужевима, ништа јој није ишло како је желела, али нас је волела - написао је Златан у аутобиографији "Ја сам Златан".

 

 

Да би прехранила бројну породицу, Јурка Гравић радила је као чистачица, некада и по 14 сати дневно. Златан је често ишао са њом да јој помогне и за то добијао мали џепарац.

Ибрахимовић није крио да је одрастао у тешкој беди, а његова мајка му је увек била подршка у животу, иако је више времена проводио са оцем.

Фото: Профимедиа

 

 

- Били смо сиромашни. Скупио је једва новца да ми купи кревет у продавници, али нисмо имали пара за доставу. Носили смо га заједно до куће. То је било фантастично. Време сам проводио и са мајком, али у суштини, живео сам са оцем. Једном је целу плату дао да ми покрије пут у тренинг камп. Није имао за станарину, али мени је дао новац - рекао је Златан својевремено.

Како се сада наводи, Златан Ибрахимовић је мајци Јурки купио цркву за 9,24 милиона евра, сестри апартман у Новаљи, полубрату Александру дао холдинг, оцу стан, а некретнине у Њујорку и Мамију пребацио на рајске зоне..

БОНУС ВИДЕО: