У удесу који се догодио јуче у 17 часова на Душановцу у Београду, код искључења са ауто-пута, тешко су повређене две особе, девојка Н. Ј. (20) и њен брат С. М. (19)! Како Курир сазнаје, брат и сестра су повређени када су их претукла петорица мушкараца, која су била у аутомобилу "форд" с којим су се претходно сударили.

Стриц повређених за Курир је испричао да је породицу погодило то што се у медијима појавила информација "да су претучени момак и девојка, као и да су лакше повређенИ". Он каже да су и Н. Ј. и С. М. у болници, да им повреде нису безазлене, као и да по среди није била масовна туча.

Стриц објашњава за Курир да је свему претходило то што је "форд" ударио у "ауди" његових рођака великом брзином. Како Каже отпозади их је ударио и одмах почео да бежи.

- Након што су их ударили аутомобилом, одмах су кренули да беже са лица места, а онда су мој братанац и братаница кренули колима да их прате, па су их сустигли на једном од семафора и ту су изашли да усликају ауто и таблице, не би ли имали неки доказ за штету коју су им нанаели приликом ударца. Приликом њиховог изласка из аута и сликања таблица, петорица момака из тог "форда" почели су да излазе и да туку мог братанца и братаницу, како песницама тако и палицама које су извукли из аута - прича забринути стиц и додаје:

- У целој фрци, наишло је још једно возило из ког су изашла још два момка, те су и они почели да их туку и да их шутирају, а у једном моменту су чак повукли моју братаницу и хтели да је баце са моста!

Како прича стриц повређених, да није наишао радник из оближњег ресторана, који је успео да спаси девојчицу од сигурне смрти и да их отера, цела ситуација би се много горе завршила.

- Човек је наишао и кренуо да растерује момке који су лупали палицама по мом братанцу и по колима не би ли их у потпунбости разбили, а онда је приметио и њу како је гурају ка мосту у намери да је баце.

На лице места дошла је полиција и Хитна помоћ која их је превезла на ВМА где су им установљене тешке телесне повреде.

Младић и девојка су од јаких удараца задобили потрес мозга, отечену слезину од шутирања и велике повреде врата и главе, а тренутно се још увек налазе у болници на ВМА.

Како незванично сазнајемо, још увек нису индетификовани насилници који су одмах по доласку радника из оближњег ресторана почели да беже и успели да побегну.

Возило које су возили брат и сестра током судара, потпуно је уништено, избушене су им гуме, полупана шоферка, као и ретровизори.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".