Наступ ове групе изазвао је бројне реакције на друштвеним мрежама и порталима. Реч је о перформансу у доњем вешу, са плесом какав се изводи у стриптиз клубовима, а изведен је на овогодишњем Дечјем карневалу у Лесковцу.

Како је саопштила Туристичка организација Лесковца, акробатска група „УСБ“ из Ниша учествовала је на Фестивалу ватре на “Карневалу Лесковац” пети пут за редом. Четири претходна наступа изазивала су одушевљење код публике, па су их, наводе, и ове године, пети пут ангажовали.

„По први пут део њиховог перформанса је био спорни плесни наступ. Као дугогодишњи сарадници, мислећи да ће њихов наступ као и претходних година бити на високом професионалном нивоу, на наше велико изненађење, изведена је плесна тачка где смо и ми као организатори били изненађени оним што смо видели“, наводи се у саопштењу.

У моменту су, како наводе, размишљали да прекину спорни наступ, али таквим прекидом, сматрали су да би смо изазвали још већи скандал и пометњу у програму.

Након четворогодишње сарадње, а сходно проблему који су направили на петом наступу у Лесковцу, Туристичка организација Лесковца наводи да се та акробатска група никада више неће појавити на Карневалу Лесковац.

Скандалозан перформанс можете погледати у посебној вести.

БОНУС ВИДЕО:

СНИМЦИ ТУЧЕ у ТЗВ. СКУПШТИНИ КОСОВА: Погледајте како је изгледао хаос

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".