Пријатељи кађу да је тинејџрер био на рођенданској прослави која се одржавала на обали реке Колубаре у викенд насељу, а у неком моменту је ускочио у реку и убрзо након тога му се изгубио траг.

- Не знам тачно како се догодило, неко ми прича да је сам ускочио у реку, па да га је шок ухватио када је ускочио у хладну воду јер му је тело било загрејано, али деца причају да је ускочио да извуче неку девојку из воде, али како год да се издешавало стварно је велика трагедија, тај дечко је предивно био васпитан и препаметан - прича за Курир један од мештана и додаје:

- Има старију сестру и обоје су јако добри ђаци, јако вредна деца. За пар месеци је требао да њему буде осамнаести рођендан, па су све припремили и свечану салу су резервисали и музику, греота велика, тако је млад.

Како Курир сазнаје од добро обавештеног извора, током рођенданског славља деца су се све време купала у реци. Пливали су, улазили и излазили, ронили. С. Ј. је у једном тренутку заронио, али није изронио.

Дечакови рођаци кађу да су С.Ј. и његова сестра, пре четири године остали без оца, те их је одгајала мајка, која је неизмерно поносна на сваки успех своје деце.

- Јако су дивна деца, он је био јако добар и миран. Још увек не знамо тачно како се догодило, требала бих сада да одем до њих, данас је већ и сахрана - додаје тетка настрадалог дечака.

Како сазнајемо из полиције у Ваљеву, за дечаком се трагало читава три сата, а нестанак је пријавио његов друг који је такође био на рођендану.

- Није наложена обдукција тела, те је његово тело предато породици да могу да га сахране - рекао је извор из истраге за Курир.

Подсетимо, дечак се утопио негде око 19 часова, а након што су окузпљени приметили да дечак не испливава из воде, позвали су помоћ. Убрзо након тога дечак је извучен из реке, али је Хитна помоћ могла да констатује само смрт.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: