Један од најлепших певача који је освојио женска срца појавио се на  "Белграде Yоутх Фест-у", где је отворио душу о каријери али и браку са Зораном. 

Осим тога открио је да ли је Зорана љубоморна на девојке које се појављују у његовим спотовима: 

- Ми нисмо од тих који би правили класично весеље са 300, 500 или 1000 званица. Свакако смо типови који воле интиму и да оставе за себе. Тако да претпостављам, што се мене тиче, увек би била нека интимна церемонија са 10, 15 људи, да је то у најужем кругу породице и пријатеља. 

 

- У овој вези немам проблем са тим. Моја лепша половина може да разграничи пословни део од приватног живота. Ми смо пар који не штеди што се комплимента тиче, то је код нас свакодневно и обострано.

Он је рекао да не пије као када је био млађи: 

- Свако воли понекад да се опусти и попије коју чашицу више, а ја сам се увек трудио да не иритирам јавност. Кад радим волим да попијем, али нисам у тренингу као кад сам био млађи. Сада ме ухвати две чаше вина, као некада флаша. Некад је и пожељно имати те неке скандале, али мене то никада није привлачило и никада нисам тежио ка томе.

Саша је недавно имао здравствених проблема: 

- Смршао сам око пет килограма, али то није битно, битно је да се осећам добро. Почео сам да радим пре недељу дана. Било ми је тешко да се вратим у ритам. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: