Егзит фестивал у Новом Саду је завршен, а на друштвеним мрежама се појавила фотографија из једне зграде на којој су тинејџери замолили комшије из зграде да буду тихи у току дана и да не праве буку док они спавају након лудовања целе ноћи.

У недељу 9. јула је завршен овогодишњи Егзит фестивал, наводно последњи у Новом Саду јер би од следеће године требало да се одржава у Београду, а на друштвеним мрежама је осванула хит фотографија из једне зграде.

Фото: Профимедиа

 

На огласној табли у једној стамбеној згради у Новом Саду је осванула порука на папиру на којој је упућена молба станарима зграде да не праве велику буку у току дана док млади спавају након бурне ноћи на фестивалу који је традиционално одржан на Петроварадинској тврђави.

- Драге комшије, као што знате, у нашем граду почео је Егзит фестивал што значи да смо ми млади целу ноћ на ‘ђави‘ (сленг за Петроварадинску тврђаву), а дању спавамо. Зато вас јако МОЛИМО да у току дана будете што тиши, да не лупате и да не дозволите псима да лају. Хвала - стоји у поруци на папируку коју је окачила једна женска особа.

 

 

Подсетимо, Егзит фестивал постоји од 2000. године, од тада је постао планетарно популаран фестивал на којем су биле многе светске звезде, чак и по више пута досад.

Познато је да је доминантна млађа публика, па је због тога и настала оваква молба у Новом Саду у једном насељу.

БОНУС ВИДЕО:

ПЛЕС ОД СУМРАКА ДО СВИТАЊА: Последње вече Exit-а у ишчекивању спектакуларне завршнице

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".