Ноа Миливојев, подсетимо, нестала је 17. јуна, а делови њеног бежиовтног детала нађени су 6. јула у стану у ком је боравио њен осумњичени дечко О. Д., иначе ИТ стручњак који у власништву има три фирме. Такође, сумња се да је осумњичени након свађе ножем раскомадао тело Ное Миливојев на четри дела и ставио их у ПВЦ кесе и кутије које је потом напунио киселином и држао у купатилу стана. Осумњичени је признао злочин у полицији, али се на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду бранио ћутањем, где је потом Виши суд у Београду одредио притвор до 30 дана.

- Након што смо изгубили дете сломљени смо од туге и бола! На бруталан начин је окончан млади живот! - каже неутешна мајка за Курир и додаје:

- Само желим да напоменем да желимо правду за наше убијено дете.

Она је након тога додала да због свега што је Нои урађено осумњичени О. Д. треба адекватно да одговара.

Фото: Принтскрин друштвене мреже

 

- Тражимо доживотну за монструма који нам је убио дете! - рекла је неутешна мајка која је додала да је ће сутра на вечни починак испратити Ноу Миливојев на локалном гробљу у Ковиљу.

Рођака породице навела да је породица сломљена и да не може да поверује на који начин је убијена тако млада особа од стране свог дечка.

- Ноу је убио психопата, искомадао је на делове, па сада јадни људи немају шта ни да сахране. Замислите, саветовали су их данас кад им је донесено тело да је боље да је кремирају, али они то нису желели - каже за Курир рођака и додаје:

- Одлучили су да је сахране у неким посебним фолијама и џаковима јер од ње ништа није остало. Све те џакове ставиће у бели сандук у коме ће сутра бити испраћена.

Роађака је затим додала да родитељи нису знали шта их је снашло када су видели шта је само остало од њиховог детета.

- Монструм је убио дете, иако смо сви говорили да није за њу, она је јурила, па чак ишла и пешке до њега за Београд. Лоше је утицао на њу, али она није марила за то, па и кад је тукао знао је да је након озбиљних батина пошаље кући у Ковиљ. Опорави се мало, а онда је опет позове и она трчи, много га је волела иако је она навукао на дрогу и алкохол - рекла је рођака и додала "да је он био психопата и љубоморан дечко."

БОНУС ВИДЕО:

КИЛОМЕТАРСКА КОЛОНА НА АУТО-ПУТУ КОД ИСКЉУЧЕЊА ЗА АЕРОДРОМ: Саобраћајка створила велике гужве

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".