Како пише Курир, отац је превезен у КЦ Ниш где је одмах оперисан. Он је једини преживео, иако му је рана од метка уништила пола лица.

Мештани села Добро Поље кажу да је њихова кућа далеко од центра села, да је изолована и да около нема ниједног домаћинста.

- Први резултати истраге су показали да је Д.П. бомбу која га је разнела држао у рукама јер му је утроба била разнешена - каже извор Курира.

Према писању Курира, покојни младић је најстарији од деце у породици и живео је сам са родитељима, док су му брат и сестра у другим градовима.

- Међусобно су се свађали и тукли, насртали су и на мештане, изазивали свађе и туче. Сво троје су били корисници социјалне помоћи и цело село је знало када они добијају ту помоћ - причају комшије и додају да чим би добили паре од помоћи одмах би сишли у центар села.

Фoто: Фејсбук принтскрин

 

- Из аутомобила, који је крнтија, до даске би одврнули музику, куповали су алкохол на литре почев од вина, пива, жестоких пића. Онда би се бахатили, често су разбијали возила која су им била у близини, насртали на пролазнике, онако пијани вређали мештане, бацали свуда празне флаше, правили срчу – додају мештани.

Ипак, њихови рођаци се опраштају и тугују због трагедије, па се једна рођака потресним речима опростила од сина и мајке.

- Туго моја зар је морало баш тако да буде - написала је она уз црну фотографију. На питање једне пријатељице шта се догодило и ко је преминуо, несрећна жена је објаснила:

- Д.се разнео бомбом, а З. је убио жену пушком и покушао и он да се убије, али само је разнео вилицу и сад ја у Нишу у болници.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Иначе, како сазнаје Курир, њима је пре пет или шест година до темеља изгорела кућа у којој су живели.

- Они су у дворишту имали две куће, једну од цигала у којој су живели и која им је изгорела, и другу од блата. Након пожара, прешли су да живе у тој старој кући - кажу комшије и додају да су лоши породични односи буквално натерали мајку З. П. да побегне у суседно село код рођака, где сада живи.

БОНУС ВИДЕО:

Снажна олуја у Крушевцу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".