Породица Васић се пре неколико година појавила у ријалитију, а сада су у незавидној финансијској ситуацији. Радету отказују бубрези и иде на дијализу, док Рада има рак дојке. Замолили су људе да им помогну. 

- Отворићу жиро рачун, па молим све људе добре воље да, колико ко може и има, помогнете нам. Макар по 100 или 200 динара, ко колико може. Ја ћу вама пожелети добро здравље и срећу, а ми ћемо вам све то оправдати у неком ријалитију. Надам се да ће нас неко ускоро звати, то би нам био спас - изјавила је Рада, док је њен муж својом изјавом потресао јавност:

- Мени треба новац за живот и лечење, а не донор за бубрег. То могу да ми дају и од мртваца - казао је он за "Курир".

Фото: АТА имагес

 

Дотакли су се и синова Мике и Гибе, који су недавно променили пол.

- Оне су то криле јер су хтеле да све открију у неком ријалитију, цео процес од почетка до краја. Само њих две. То желе и даље и неће одустати од тога. То им је пореметило планове кад се сазнало и зато сам мало била љута. Ми смо сву уштеђевину потрошили на њихове операције. То је све коштало 50.000 евра. Све је урађено тако добро да су њихове старе мушке полне органе дали другим пацијентима, који су постали мушкарци. Доктор који их је оперисао рекао нам је да су после ти пацијенти добили и децу. Битно нам је да су их сви подржали у тој одлуци. Ниједну ружну реч о њима нисмо чули кад се за све сазнало - испричала је она за поменут медиј.

Фото: АТА имагес

 

Васићи су открили детаље живота својих ћерки које су у срећним везама:

- Обе имају партнере. Ивана се удала за бизнисмена, он је старији. Има око 40 година. Ана има дечка, сад живе заједно. Он је ауто-механичар у "Мерцедесу". Исто су годиште. Њега нисмо упознале, само преко видео-позива. Ана хоће да види како је кад живе заједно, ако то успе, они ће се венчати. Он мало разуме српски, али тамо има пуно наших, то ће се брзо сазнати. Само ми фали да се разведу због мене. Он не зна да је Ивана била мушкарац и да је променила пол. То му никад није рекла. Откад су се они упознали, моја ћера је жена и има вагину. Није му пало на памет да је била мушко. Исти је случај и са Аном. Ето, то је главни разлог - признала је Рада на крају.

БОНУС ВИДЕО: