Глумац је открио да је, пре него што је стекао популарност улогом сина Драгана у хит серији "Село гори, а баба се чешља", недовољно зарађивао за нормалан живот.

- Пре те улоге снимио сам неколико пројеката, а хонорар ми је за снимајући дан износио 25 евра. Сећам се да ми је један од првих филмова био "Јагода у супермаркету". Зарада је била мала, али нисам то доживљавао трагично. Био сам пресрећан што уопште радим јер се тада није снимало пуно филмова и серија као сада. Много сам научио на тим пројектима, што ми је касније у каријери веома значило - прича Ненад за Информер и додаје да се то променило после улоге у серији "Село гори, а баба се чешља":

- Улога сина Драгана променила ми је каријеру набоље. После те серије хонорар ми је скочио и сада је немерљиво већи.

Ненад каже да је улогу у хит серији редитеља Радоша Бајића добио сасвим случајно.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

 

- Био сам са породицом у "Мекдоналдсу" на Теразијама и јели смо сладолед. Тамо сам срео другарицу Катарину, која ми је рекла да њен момак Горан, који је редитељ, почиње да ради серију и да ће ме препоручити. После три дана ме је позвао, отишао сам код Радоша, а остало је историја - прича Ненад и додаје да се на снимању дружио са Милорадом Мандићем Мандом, који је преминуо 2016. године:

- Враћали смо се са снимања из Медвеђе у Врњачку Бању, када су ми јавили да ми се супруга породила. Добио сам сина Трифуна. Стали смо, изашли из кола, а Манда ме је изгрлио и изљубио. Први ми је честитао. Свратили смо у оближњу кафаницу да попијемо ракију и наздравимо. Тај тренутак памтим као најјачи догађај са снимања те серије. Никад га нећу заборавити - каже Ненад.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".