Александар Софорнијевић већ неко време ужива у љубави са девојком коју крије од очију јавности, а сада је ипак неочекивано објавио један романтични тренутак.

Иако се о његовој изабраници зна само да је докторка, и да су нешто више од седам месеци у вези, Софра је напокон објавио заједничке фотографије, тачније "видео колаж", а емотивне песме које су употпуниле цео снимак указују јасно да је реч о особи која је освојила срце овог сјајног музичара.

И док је уз прву песму "Ал’ је леп овај свет" јасно да обоје уживају, друга нумера је експлицитног наслова: "Ти си мој".

Фото: Инстаграм принтскрин/sofronacc

 

 

Подсетимо, Софра се труди на све начине да сачува своју приватност од очију јавности, а емотивне снимке објављује изузетно ретко и то никада не откривајући све до детаља.

О љубави је Софра недавно говорио за Гранд.

– Љубав је слобода, а ја сада имам своју слободу. Срећан сам и не бих много да причам о томе, желим приватан живот да задржим за себе, али без љубави не може да се живи. Ми смо веома озбиљни али отом потом. Сазнаће се када за то дође време. Морам да је кријем још мало– рекао је раније Софронијевић за Гранд.

Фото: Инстаграм принтскрин/sofronacc

 

 

Подсећамо, Софра је недавно проговорио и о женидби, али и како реагује на удварања када је заузет.

– Нећу још да се женим. Имам девојку, али зашто бих причао о томе… То је моја ствар. Прилазе ми и даље, али ја лепо кажем: Да, заузет сам – истиче музичар.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: