- Током поподнева променљиво облачно са локалном појавом кише и пљускова с грмљавином. У појединим деловима Београда у наредних сат времена краткотрајна киша - пише у најави РХМЗ-а.

Како се види на сликама, у овом делу града је за мање од сат времена од почетка падавина неколико улица поплављено, па аутомобили тешко или готово никако не пролазе.

Становници ове градске општине буквално су потопљени и одсечени од света, док је у осталим деловима престонице за сада "суво".

Према крају дана пљускови са грмљавином

Да подсетимо, метеоролози раније најавили да ће се у наставку послеподнева, облачност са Јадрана и запада и југозапада Балкана проширити и на остале пределе Србије и према крају дана доносиће пљускове са грмљавином.

Биће идеалних услова и за грмљавинске непогоде са градом, олујним ветром и обилним пљусковима и у тим пределима локално у веома кратком временском интервалу могло би да падне и преко 30 мм кише по квадратном метру.

Временска прогноза за седам дана најављује углавном променљиво и нестабилно време, местимично са пљусковима и грмљавином, само у понедељак и у уторак пре подне претежно сунчано.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".