На ауто-путу у смеру ка Шиду код "Генекса" ноћас око 2:15 часова догодио се саобраћајни удес у којем је једно возило завршило на крову.  На тој деоници је била кратка обустава саобраћаја. Возач "опела" (18) који нема возачку дозволу, изазвао је ноћас саобраћајну незгоду код Генекса, када је аутомобилом у ком су биле још две особе, слетео са аутопута и завршио на крову. У овом судару три особе су повређене, наводи у објавио Сербиаливе.

"Аутомобил марке "опел" кретао се аутопутем из смера Ниша ка Шиду. У једном тернутку, вероватно услед неприлагођене брзине, аутомобил је слетео с пута и ударио у заштитну ограду. Након ударца аутомобил се преврнуо на кров", објаснио је извор упознат са случајем. Како је навео, три повређене особе, међу којима је и возач аутомобила, извлачили су ватрогасци.

"Све три особе имале су много среће да прођу са лакшим телесним повредама. У аутомобилу су била још двојица младића старости око 25 година", рекао је извор. 

Према непотврђеним информацијама возач који је изазвао саобраћајну незгоду нема возачку дозволу, а истрагом ће бити утврђено да ли је возио под дејством алкохола или наркотика.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".