Певачица Северина је на друштвеној мрежи Фејсбук мајци Ани Вучковић посветила емотивну објаву и потпуно разнежила јавност, те сходно томе и показала како се мајка поштује и воли.

- Овај загрљај ме направио човеком, ове руке су ми усадиле топлину и нежност, њено срце храброст, њена подршка сигурност… њен став достојанство. Мама је моје најсигурније уточиште - написала је уз фотографију на којој позира у мајчином загрљају она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Популарна певачица тренутно борави у родном Сплиту где време проводи са породицом и пријатељима, а у једном тренутку се и заплакала у мајчином загрљају, обзиром да знамо колико је тежак период прошла.

Не крије колико је блиска с мајком Аном која је уз њу била у најтежим животним тренуцима, а мајка ју је управо увек чврсто држала уз себе и хранила је љубављу коју осећа према њој.

- Ово је моја мама, 'ко год је упозна, сви је воле - весела, окретна, луцидна, духовита, да не набрајам.. И то са све своје 82 године. Кад је није било кући, то је за мене била кућа без срца. У најтежим тренуцима мог живота је увек била бриљантно тачна - написала је Северина једном приликом, а на великом концерту у загребачкој Арени 2019. године с позорнице је викнула: "Мама!"

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".