Чувена књижевница Маја Волк је привукла пажњу својим статусом на Инстаграм профилу који је из ауторске књиге "Како сам освојила трајно здравље". У њој је списатељица, како је и сама својевремено истакла, "покушала и, нада се, успела да угради своје искуство и стечена знања током првих четрнаест година нове, друге, дуже и боље половине живота".

Они који нису прочитали, изненадили су се постављеним текстом:

- Врло брзо сам схватила да људи не желе да слушају мрачне приче, а ја сам их имала, те неком морала да испричам, да не бих полудела. Још од детињства, од тога како су ме родитељи сурово кажњавали вишечасовним батинама, шутирали по поду, ударали, шамарали, до понижавајућих ситуација у љубавним односима. Мало хумора убаченог у причу био је једини начин да људи прогутају горку пилулу.

 

Маја и Никос Гусгунис, раскинли су веридбу 2021. године, а сви су очекивали да ће стати на луди камен. Даљина коју је узроковала пандемија узроковала је крај љубави, али и његова породица се противила тој вези.

- Никос је и раније био усамљен, али сада су га дотукли изолација и карантин. Због короне, грчке власти су увеле такве мере да му је забрањено да види мајку, ћерке, не сме да иде изван своје околине, чак ни на плажу, само до апотеке, продавнице хране и да изведе пса. Од почетног огорчења, све је ескалирало у непрестани гнев, а то се појачало уплитањем његове породице и противљењем било каквој помисли на могући брак са мном - рекла је једном приликом Маја за Сторy.

БОНУС ВИДЕО: