Дејан је врло активан на друштвеним мрежама, а недавно је на Јутјубу објавио снимак са девојком Јованом са којом је неколико месеци у вези док спремају ручак. 

После тог снимка, од девојке која је будући педагог, Драгојевићу су стигле језиве претње на Инстаграм: 

- Јадна ти мајка, дебилчино! Како ти ноге треба поломити људски олошу! - гласиле су поруке, а непозната особа није ту стала већ се обрушила и на Дејанову изабраницу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dejan_dragojevic_official_

 

- Е, кобило једна! И теби треба мокар конопац, шта ће ти тај јадо који има језик као поскок - порука је коју је послала Дејановој девојци, а тим поводом се Дејан одмах огласио.

- Шта ако ова ученица добије могућност да ради са децом и дође дете друге вероисповести? Хоће ли га гурнути низ степенице? Поломити ноге? Дајете посао психичким болесницима који су спремни да прете људима. Шта ли су спремни да ураде деци? Зар није наук све што се догађа у свету? Зар један радник у вртићу није био болестан и малтретирао децу? - написао је Дејан у свом Инстаграм сторију. 

- Шта очекивати од особе која има двадесет година, а има овако болестан мозак. Ово је наша ученица... Занима ме да ли ћете дати диплому особи која није ментално спремна за васпитавање других. Ко ће сносити последице ако се нешто догоди? - поручио је Драгојевић.

БОНУС ВИДЕО: