Миљковић је рекао да ће уложити жалбу Апелационом суду.

- Јуче сам добио решење којим је Душану Обреновићу продужен притвор за још два месеца. Уложићу жалбу Апелационом суду и надам се да ће они правилније оценити услове за његову одбрану са слободе - потврдио је Миљковић, пише "Косово онлајн".

Обреновић је ухапшен пре избијања нереда у Звечану 29. маја. Након његовог хапшења припадници Кфора су њега заједно са Радошем Петровићем предали такозваној косовској полицији.

Душан Обреновић је током задржавања у полицији брутално претучен од тзв. стране косовске полиције, а након одређивања притвора, пребачен је у затвор у Подујеву где се и сада налази.

Обреновић и даље има видљиве трагове пребијања

Официр за везу Београда и Приштине Дејан Павићевић недавно је подсетио да су Радош Петровић и Душан Обреновић, које је посетио у затворској јединици, приведени без обзира на то што постоје докази да нису ни на који начин учествовали у нередима 29. маја у Звечану, јер их је Кфор одвео 20 минута пре него што је све почело.

- Људи који апсолутно немају никакве везе са било чиме су приведени. Кфор их је одвео двадесетак минута пре него што су почели нереди. За то постоје и снимци надзорних камера, снимци медија. Душан Обреновић још увек има видљиве трагове пребијања. Има ожиљке. Говоримо о стварима које су се конкретно у његовом случају десиле пре три недеље - рекао је Павићевић за "Новости".

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".