У јавности се спекулисало како списатељица Весна Дедић има новог дечка. Међутим, да је реч о добром пријатељу са којим се дружи последњих неколико година, потврдила је сама књижевница, иако о свом емотивном животу не жели да прича.

Колико су Весна и доктор Дејан Антонић нераздвојни показује и његова недавна објава на друштвеним мрежама.

Он је на Инстаграму објавио њихове заједничке фотографије са промоције Дедићкиног новог романа и описао шта осећа према њој.

- Још једно вече за памћење. Са Весном их има много и тек су нови дани који живот чине лепшим пред нама. Хвала што нас сваке године пред лето обрадујеш добром причом и правом, искреном емоцијом.

 

 

Сада већ могу рећи и за мене традиционално - крај јуна је доба године кад се чека нова, топла, животна прича. А посебно зато што за неколико последњих романа сведочим њеним писањима до свитања на нашим путовањима. Па се понекад осећам и као подршка аутору - кад затреба скувам кафу или донесем чашу црвеног вина - ако књижевница на тренутак "забагује" да ли јунак и јунакиња да крену овим или оним путем. Да јој убрзам "ресет".

А највише се радујем кад нас све окупи па анкетно пита "тужан или срећан крај"? И ми сви одговоримо онако или овако, а знамо да ће крај бити онакав како Весна осети кад буде писала последње реченице романа. Јер је таква - осим путовања - не планира ништа друго, него живи за тренутак.

А ја мислим да нас Веснини романи уче како да избегнемо или спречимо тужне крајеве. Много је волим и хвала што показујеш и доказујеш да искрена емоција и несакривање истих на крају донесу само добро и лепо у живот - написао је доктор уз фотографију са Весном, која му се на топлим речима од срца захвалила.

БОНУС ВИДЕО: