На менију је имао пљескавицу, бурек, карађорђеву шницлу, сарму, палачинке, ћевапе, рибљи паприкаш, пихтије, печење, као и крављи језик.

Прва на менију у овом видеу била је сарма коју је пробао у једном ресторану у Београду.

- Овде је и велико парче меса. Хајде да пробамо, одлично је, има и соса овде, кромпира, веома је укусно - рекао је он док је пробао сарму.

Потом је пробао и паприку са белим луком, коју је добио као прилог. Рекао је да не воли љуто, па је морао да попије и воду одмах након првог залогаја.

Фото: Јутјуб принтскрин/Birmze

 

- Паприка и сарма, сада ћу да додам и кисело млеко, то ће да убије паприку. Ово је сада одлична комбинација. Моја прва сарма је готова - рекао је он након што је показао да је све појео.

Следећа на менију била је пљескавица у једном ресторану брзе хране. Разгледао је мени, упоредио величине и одабрао пљескавицу у коју је ставио урнебес и купус.

- Велико је, има доста меса. Погледајте како укусно изгледа. Месо је одлично, лук, купус, одличан бургер. Месо је брилијанто, за 330 динара, стварно повољно. Најбоља пљескавица коју сам икад пробао. Нећете зажалити ако је пробате - рекао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Birmze

 

Потом је даље снимао и када је јео бурек са месом који је прелио јогуртом.

- Велико је, узео сам и јогурт. Погледајте колико има меса, заиста је доста меса унутра. О мој боже, ово је тако одлично, ово је невероватно, тако је добро - рекао је он са одушевљењем.

- Месо, тесто, ово је невероватно. Мислим да сам постао фан бурека - казао је и потом узео и гутљај јогурта те додао да је одлична комбинација уз бурек.

Карађорђева шницла је била следећа на менију.

- Нисам очекивао да изгледа овако. Мислим да нећу јести два дана после ове порције, ово је стварно одлично. Комбинација укуса је веома лепа и стварно изгледа одлично. Кромпир је хрскав, препоручујем ово свима, ово је победничко јело - рекао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Birmze

 

Потом је прешао на палачинке са кремом, наполитанкама и бомбомницама.

- Погледајте ово, шта рећи о палачинкама. Изванредне су, има и крема и кекса, веома је богата и слатка. Ово је најбоља палачинка до сада, ако желите неку да пробате док сте у Србији, ова је прави избор - казао је он.

Следећи су били ћевапи у лепињи са луком, кајмаком и урнебесом. Узео је ћевап уз парче лепиње, додао кајмак и лук, а потом са одушевљењем пробао.

- Извините што једем прстима. Асполутно прелепо, изванредно. Немам речи да опишем ово јело. Кајмак, мало је љуто због лука, али овај хлеб, ово је одлично - рекао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Birmze

 

Наредно јело на менију било је свињско печење. Најпре је био одушевљен изгледом, а онда је узео пар парчета и пробао печење први пут.

- О мој боже, ово је најбоље свињско месо које сам пробао у животу. Тако је укусно, сочно и хрскаво. Ако никада нисте пробали печење, морате обавезно.

Крављи језик је такође пробао први пут. Рекао је да је био скептичан али и да је узбуђен што ће да проба.

- Не знам шта да очекујем, ово је нешто ново. Седам сати се спремало. Ово је уникатни укус, стварно је укусно. Ово је нешто другачије и нешто што бих препоручио свима. Ако дођете на Фрушку гору ово обавезно пробајте. Хајде да видимо и кромпир. баш је кремаст. У комбинацији са месом, одличан укус - истакао је он и није крио одушевљење.

Фото: Јутјуб принтскрин/Birmze

 

Наручио је у једном ресторану рибу и рибљи паприкаш.

- Има јаке и добар мирис. Узбуђен сам што ћу ово да пробам. Супер је, осећам лук, паприку, веома је добра комбинација укуса. Риба је стварно одлично спремљена. Ако сте у Војводини, ово ће вам се свидети.

Потом је пробао и пржену рибу уз кромпир салату уз сос од лука.

- Мирише одлично, ставио сам и мало лимуна преко. Можда сам луд, али ово је тако добро и квалитетно спремљено. Лук, лимун, свежа риба, стварно топ комбинација.

На крају је пробао и пихтије. Најпре је објаснио како се спремају и како би требало да изгледају. Уз то је наручио ракију и карфиол, паприку.

Међутим, судећи по његовом изразу лица, није био одушевљен, већ је остао без текста и није на крају знао ни да ли му се уопште свиђа.

- Мекано је, има чилија и лука, ово мора да је интересантно. Хајде да пробамо. Хладно је, као желе, не знам ни да ли ми се свиђа или ми се не свиђа. Ту је негде, пола пола - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО: