Репер Марко Миливојев Мили, који се недавно нашао у жижи интересовања због свађе са колегом Девитом, открио је да је отворио профил на платофрми за одрасле Онлифанс.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

Имам, али нисам нешто претерано активан. Готивно ми је било да то урадим једини као мушкарац. Ја гледам да сам секс симбол и што се тиче мушкараца и жена, мене сви воле. Нисам толико активан и не дајем се тамо, углавном су то слике неке до појаса- каже Мили који је открио и шта му то на поменутој мрежи пишу припаднице лепшег пола:

-То је лудило. Скоро ме је једна девојка одушевила, није било ни вулгарно ни експлицитно, написала ми је “Ја сам Мила, ти си Мили, ајде да се милујемо”. То је мени кидање јер волим оригиналне упаде.

Како каже, на рачун му лежу паре од поменуте мреже.

- Зарађујем, мада не знам да ли сам икада подигао ту лову, нешто ми увек шаљу. Мени то служи више због конекције са публиком која жели да ме види у неком приватном светлу- објашњава Мили.

Мили се недавно сукобио са колегом Девитом, а сада је одлучио да и то прокоментарише.

Фото: принтскрин Инстаграм/ милиоффициалбебооо

 

-То је све шоубизнис. Нисам ни у некој свађи јер не могу ја да се свађам са људима са естраде. Желим свакоме све најбоље, само имам свој став и увек ћу га исказати- искрено каже мили који је прокоментарисао Девитов нови албум, али се и нашалио због Девитовог лажирања дуета са једном од најпопуларнијих латино певачица Нати Наташом под називом “Ацробатицо”:

- Чуо сам песму са Бресквицом, то ми је кул. Не знам, квалитет мојих песама је далеко изнад свега овде. Иде “Лоца 2” са Шакиром.

Истиче да се помирио са чињеницом да ће бити предрасуда.

-Знам како да се понашам у сваком тренутку. Имам и улично и кућно васпитање, одгајиле су ме 3 жене. То је све утицало на мене самог и да се понашам онако како се понашам. Предрасуде ће увек постојати због неких песама или тетоважа. Све је то уметност и имиџ- прича и додаје да су му жене инспирација за све:

-Не пуштам људе блзу себе, а оне које пустим волим највише на свету. Жене су моја снага кроз моју музику и животу. Жене ме увек гурају напред. Гледам да моја музика прича за мене и да не правим скандале. Гледам да нити ме слика папарацо нити да се експонирам преко љубавних веза са девојкама.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".